3Dscan

Den ultimate dokumentasjon av bunkere, bygg og tunneler.

3D scan av kommandobunker s446 Ørland, Lerberen

3D Scan


Matterport Pro2 er et proffesionelt 3D-kamera som lar deg omdanne fysiske rom til digitale kopier (digital tvilling). Teknologien lar deg ta fysiske mål direkte inne i den digitale modellen, samt at man kan fritt vandre rundt i modellen etter skanning.

Matterport er et 3D system som gjør det mulig å skape en digital realistisk opplevelse . Den består av både maskinvare og programvare løsninger som bidrar til å skape en digital tvilling av ethvert rom. Når en plass er skannet med Matterport Pro2-kamera, genererer det en 3D-omvisning i denne plassen som kan nås på nettet og gir en virtuell 360 graders gjennomgang for plassen.


Under skanning med Matterport-kameraet tar det 360 graders bilder med en oppløsning på over 100 megapiksler (4K). Den fanger også 3D-data med innebygde lasere (LiDAR-system) som gjør det mulig å få presis måling og til og med bygge en 3D-modell.


Kameraet passer for proffesionelle aktører innenfor byggdokumentasjon, virtuelle omvisninger (museum, galleri, bunkere m.m. )

3D Scan


Vi er i startgropen over det som kan bli en viktig del av en dokumentasjon av historiske bunkere, tunneler og bygg.


På ett par-tre timer kan man scanne mange hundre kvadratmeter.


Bruksområdene er mange


Ta kontakt for å høre nærmere på hvordan dette fungerer og om dette er en tjeneste som er av interesse for dere.


Mvh Erik Hårberg

Telefon 92092079


I sammarbeid med Rustkammeret